Индустриални новини

Знаете ли Anti-Lost Recoiler?

2021-08-27
Anti-Lost Recoiler може да работи заедно с всеки краен фитинг или монтажна основа/държач (както е показано на нашия уебсайт) от нас. Може да се монтира в ограничено пространство на гърба на витрината. Закрепването може да се извърши с помощта на винт или самозалепваща лента.
 
Кутията е изработена от ABS пластмаса, с кабел от неръждаема стомана, навит на макарата вътре. Има стабилна и непроменлива сила на прибиране на кабела. 

Сигурен ремък, известен още като стоманен кабел, устойчив на взлом, връв, устойчив на взлом, откатници, ремък за сигурност и издърпваща кутия, ретрактори за сигурност, той може да се използва широко за позициониране на продукти на дребно, сигурност при покупка, позициониране на кабелни снопове в електронно оборудване, балансиране на оборудването, поддръжка на знаци и подаване на продукти или части. Например, може да се използва в супермаркети, като например Wal-Mart Electronic продукти и някои други ежедневни продукти. 

BMI-011 Security Tether има извита квадратна форма за постигане на приятен дизайн, плътната и гладка кутия също създава визуално удоволствие, също така има много опции за дължина и диаметър на кабела.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept